Powered By Blogger

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Bee Gees vokalisti Robin Gibb'e veda




Tüm zamanların en çok satan bir dizi albümüne imza atan efsane pop grubu Bee Gees'in solisti Robin Gibb, 62 yaşında öldü.
Robin Gibb, uzun zamandır kolon ve karaciğer kanserleri nedeniyle tedavi görmekteydi.
Gibb Nisan ayında bir süre komaya girmişti.
Gibb'in ailesi yayınladıkları yazılı açıklamada, ünlü müzisyenin ölümünün kendilerini derin bir üzüntüye boğduğunu belirtti.
Robin Gibb'in ikiz kardeşi Maurice de kolon kanserine yakalanmış ve 2003 yılında ölmüştü.
Ağabeyleri Barry ile Bee Gees müzik grubunu kuran Gibb kardeşler, özellikle yetmişli yıllarda "Stayin' Alive", "How Deep is Your Love" ve "Massachusetts" gibi besteleriyle tüm zamanların en çok satanlar listelerinde yerlerini almıştı.

13 Mayıs 2012 Pazar

“THE AVENGERS” FİLMİ 30 SENE ÖNCE ÇEVRİLSEYDİ

“The Avengers” filmi ile Marvel’ın süper kahramanlarını günümüzün teknolojisi ile seyretme şansına kavuşacağız. 

“THE AVENGERS” FİLMİ REKORLARLA BAŞLADI

Gösterime girer girmez olumlu eleştiriler alan “The Avengers” filmi gişede başarısını devam ettiriyor. 
Amerika’da geride kalan 10 gün sonunda $373 milyon hasılat elde ve bu performans toplam 20 rekoru da beraberinde getirdi:

Black Gold :: Arap'ın Petrolle İmtihanı




Bağnaz din adamlarının etkisi altında kalan, geleneklerine sıkı sıkıya bağlı babası Sultan Amar ile batı uygarlığının ve ABD kaynaklı petrodolarların etkisindeki kayınpederi Emir Nesib arasında kalan Arap prensi Auda'nın, kitaplara düşkün barışçıl bir gençten, 'mecburi' bir savaşçıya dönüşmesinin 'epik' öyküsü..

12 Mayıs 2012 Cumartesi

La Delicatesse :: Ey Aşk Sen Nelere Kadirsin




Deliler gibi sevdiği taze kocasını, jogging yaptığı sırada bir arabanın çarpması sonucu, sonsuza dek kaybeden Nathalie, aşk defterini tamamen kapatarak kendini sadece işine adamıştır..
İşe başladığı ilk günden beri kendisine takıntılı patronunun çıkma teklifleri, dul kaldıktan sonra epey artmıştır; ama, hoş bir genç kadın olan Nathalie, bu evli ve azgın tekeye hiç yüz vermez..
Ne kadar ona karşı dursan, ne kadar tövbe etsen de aynı yaşamın içinde saklı duran sevginin gün gelip de tomurcuklanmaması imkânsız gibidir..